Vooropleiding theater kun je volgen bij de Toneelmeester

Zoekende naar een vooropleiding theater?

Wil je een HBO opleiding doen voor theater, dan adviseer ik dat je vooropleiding theater de Toneelmeester benader. De Toneelmeester is erg bekend en verzorgt acteerlessen voor talentvolle jongeren die geïnteresseerd zijn in een professionele acteercarrière. Ook voor amateurs of semi professionele acteurs zijn er workshops. Het ontwikkelen van de leerling staat bij ons hoog in het vaandel, iedere dag proberen wij weer het beste uit de leerling te halen, soms door kritiek en soms door complimenten. Kritiek moet je goed opvangen!

Met behulp van persoonlijke aandacht van afgestudeerde acteurs kun je de kritiek omzetten en ermee om leren gaan, of beter zelf er op inspelen.

Mijn ervaring

Mijn ambitie is in een film terecht komen als hoofdrolspeler. Hiervoor moet je dus een HBO opleiding volgen. Om het beste uit de bocht te komen heb ik een vooropleiding theater bij de Toneelmeester gevolgd. Door les te krijgen van professionele acteurs krijg je een indruk wat het allemaal inhoudt. Ik heb goed leren te improviseren! Ik hoop dat ik nu goed voorbereid ben op de opleiding acteren op HBO. Ik adviseer mensen die ook de acteeropleiding op HBO willen gaan doen om de vooropleiding theater de Toneelmeester te gaan volgen.