Rijles volgen in Nijmegen

rijles Nijmegen

Toen ik rijles Nijmegen heb gevolgd bij Verkeersschool Wesseldijk deed ik dit met veel plezier. Omdat mijn vriend het nu wel eens tijd vond dat ik mijn rijbewijs moest gaan halen, ben ik mij een gaan verdiepen op het internet om op zoek te gaan naar een goed adres. Ons eerste kindje is nu al drie maanden oud en eigenlijk moet ik wel weg kunnen gaan als mijn vriend is werken. Een jaar of vijf geleden was ik al begonnen om te gaan voor dit bewijs maar nadat ik vier keer was gezakt ben ik ermee gestopt. Dat is wel niet zo slim maar toch heb ik het alsnog voor elkaar weten te krijgen en beter laat dan nooit toch?

rijles Nijmegen

Zelf kon ik het niet geloven

De rijles die ik in Nijmegen volgde was echt een wereld van verschil met wat ik was gewend. Geduldig en op een leuke manier heb ik het voor elkaar weten te krijgen dat ik het autorijden snel weer onder de knie had.  Door de manier van lesgeven kreeg ik zelfs plezier in het autorijden. 

Het moment van examen was toch wel weer even spannend. Maar toen ik mijn vriend door de telefoon drie keer moest vertellen dat ik was geslaagd geloofde ik het zelf ook pas. Nu kan ik lekker de auto pakken als ik met onze kleine meid op stap wil gaan.