Verschillende rijscholen in Scherpenzeel

rijscholen Scherpenzeel

Er zijn veel verschillende rijscholen in Scherpenzeel, maar de beste blijft j De Smit Rijopleidingen. In een zeer ontspannen sfeer leer jij alle kneepjes van het rijden en kan je ervan uitgaan dat je snel in het bezit bent van een rijbewijs. Echter moet je wel slagen natuurlijk, maar daar zorgen de vriendelijk en zeer professionele instructeurs wel voor.

Mijn eerste les was een proefles om te kijken hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Op dat moment leek ik alles fout te doen wat er maar fout kon gaan. De zenuwen gierden door mijn keel, maar ook dat wist de instructeur prima te verhelpen, door mijn vertrouwen in de auto snel te verhogen.  rijscholen Scherpenzeel

Verschillende pakketten

Na mijn eerste les kreeg ik te horen hoeveel lessen er ongeveer nodig mochten zijn . Mij werd verteld dat ik dan het beste een pakket kon nemen, Hierdoor zijn de lessen wat goedkoper. Voor de exacte pakketten moet je zelf maar even op de website van deze rijscholen in Scherpenzeel kijken. Hier staan de aantallen en hoeveel het allemaal gaat kosten.

Inmiddels ben ik geslaagd en heb al een eigen autootje gekocht. Door de professionele instructeur had ik alle handelingen van het rijden snel onder de knie, als gevolg mijn rijbewijs in de pocket.