Voor inkoop oud goud moet je hier zijn

Als jij een bedrijf zoekt die aan inkoop oud goud doet, dan stuur ik je naar de website van Gold Rush. Dit doe ik omdat jij hier een eerlijke prijs krijgt voor de sieraden die jij bij dit bedrijf wilt inwisselen. Ook omdat je het geen wat jij inwisselt bij deze onderneming, contant kan ontvangen. Maar ook de oude Nederlandse gulden kan jij hier inleveren, mits het onbeschadigd en van Willemina zijn of andere speciale munten. Voor een prijs indicatie wat je ongeveer kan krijgen en welke munten je kan inleveren verwijs ik je naar de website van deze onderneming.

inkoop oud goud

Een goede prijs gekregen voor mijn sieraden.

Omdat ik zo enthousiast ben over mijn eigen inkoop van oud goud bij Gold Rush, zet ik deze aanrader niet voor niks op deze blog. Ook ik had wat sieraden die ik niet meer draagde of kapot was. Daarom besloot ik toen om een afspraak te maken met deze onderneming omdat ik op de website had gezien dat zij een goede prijs zouden geven voor de sieraden. Nadat de medewerker mijn sieraden had bekeken en gewogen kreeg ik de prijs te horen voor het inwisselen ervan en kreeg ik het contant mee.