Hoe kies je een snowboard voor jouw stijl en maat

mooie-snowboard

Een snowboard kopen klinkt simpel, maar is niet altijd de makkelijkste taak. Er zijn twee hoofdstijlen van snowboarden: freestyle en freeride. Freestyle is voor degenen die tricks, sprongen en andere acrobatische manoeuvres willen doen. Freeride is voor degenen die snel de berg af willen gaan. Freestyle snowboarden is voor degenen die tricks, sprongen en andere acrobatische manoeuvres willen doen. Freeride is voor degenen die snel de berg beklimmen. Elke snowboarder heeft een voorkeur, afhankelijk van het type terrein dat hij wenst. Snowboard maattabel: snowboards voor heren meten van 155 cm tot 190 cm. Snowboards voor dames meten van 137 cm tot 160 cm. Kindersnowboards meten van 120 cm tot 140 cm. Een snowboardmaattabel kan je helpen het perfecte board te vinden voor je volgende dag op de piste. De eerste stap is het meten van uw lengte. Die lengte vergelijk je dan met de lengte van planken in een maattabel. Ten slotte verfijn je je zoekopdracht en koop je een bord in de juiste lengtecategorie.

De beste beginnerssnowboards voor elk budget

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar het juiste snowboard voor beginners. Het belangrijkste is je budget. Als je een krap budget hebt, kun je het beste een bord kopen dat minder dan €150 kost. Maar als je wat meer geld te besteden hebt, zijn er betere boards met materialen van hogere kwaliteit en betere prestaties. Deze snowboards gaan langer mee en besparen je op de lange termijn geld. De beste snowboards zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en hebben de beste prestaties. U kunt een bord krijgen dat langer meegaat en u eerder geld bespaart. Houd er rekening mee dat je meer dingen nodig hebt, je moet bijvoorbeeld ook snowboard schoenen kopen en andere toevoegingen.

Snowboard tips & trucs die je direct een betere snowboarder maken!

Snowboarden is een geweldige sport om in te stappen als je jezelf wilt uitdagen en plezier wilt hebben en een snowboard bril ziet er super cool uit.. Hoewel het misschien een gemakkelijke sport lijkt, zijn er veel trucs en vaardigheden die je een betere rijder kunnen maken. Hier zijn enkele tips en trucs die je meteen een betere snowboarder zullen maken!

– Zorg ervoor dat uw houding comfortabel is met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar

– Houd je knieën gebogen

– Duw met één voet van het bord als je de heuvel afgaat

– Leun achterover op de weg de heuvel op om te vertragen