Een leuke vacature accountmanager

vacature accountmanager

Via de website van Talentscoutz heb ik een leuke vacature accountmanager voorbij zien komen. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een leuke baan heb ik hierop gereageerd. Omdat ik al een tijd een baan bij een sportwinkel had, leek het mij nu wel leuk om een keer wat hoger op te komen. Hiervoor heb ik als eerste een open sollicitatie gestuurd naar Talentscoutz. Dit heb ik gedaan omdat zij alleen maar in de regio Brabant en Eindhoven werken. Aangezien ik iets verder woon, wilde ik in eerste instantie proberen om wat dichter bij huis een baan in deze functie te vinden.  vacature accountmanager


Een andere baan gevonden

Talentscoutz is specialist op het gebied van talentbemiddeling en executive search in vacatures accountmanager in Eindhoven en Brabant. Omdat ik hier op zoek was naar een vacature accountmanager, maar liever niet in deze regio, had ik een open sollicitatie gestuurd. Zij zijn daarop voor mij aan de slag gegaan en niet veel later werd ik al uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek. 

Nu zijn wij een maand verder en ik kan ik zeggen dat ik een nieuwe baan heb gevonden. Een baan waar ik altijd van heb gedroomd, maar deze droom is nu dan eindelijk realiteit geworden.