Een lekkage in de badkamer nabij Zoetermeer

lekkage badkamer Zoetermeer

Omdat ik een goede loodgieter nodig had, typte ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet, lekkage badkamer Zoetermeer. Zo kwam ik aardig wat website’s tegen, maar omdat ik nogal een spoedgeval had, was er maar een bedrijf die mij meteen kon helpen. Bij CVS Warmte konden zij mij meteen helpen. Zo kwam er heel snel een monteur van dit bedrijf bij mij thuis om het probleem op te sporen. De oorzaak had deze medewerker snel gevonden en had ook meteen een oplossing ervoor. Gelukkig was het niet een heel groot probleem.

lekkage badkamer Zoetermeer

De offerte viel mij reuze mee

Nadat de medewerker van CVS Warmte de lekkage in de badkamer nabij Zoetermeer, had verholpen kreeg ik de offerte te zien. Deze offerte viel mij erg mee voor al het werk wat deze onderneming allemaal had gedaan. Nu ik binnenkort de leidingen in de keuken wil gaan vervangen, heb ik natuurlijk bij deze onderneming een offerte aangevraagd. Deze viel mij weer erg mee en besluit dan ook om dit bedrijf weer in te schakelen voor het werk in mijn keuken. Dan weet ik zeker dat ik geen cent te veel betaal en dat het ook nog eens goed gebeurt.