Tip timberland damesschoenen

De timberland damesschoenen blijven hartstikke leuk. Mijn vriendin wilde ze al een lange tijd hebben en daarom kreeg zij van mij de timberland damesschoenen voor haar verjaardag. Ze hebben nu een nieuwe collectie van Timberlands. Deze prijzen variëren tussen €50,- en €250,-. Ondanks deze prijzen zijn het hartstikke fijne schoenen die heel lekker lopen. Het laatst genoemde vind ik hartstikke belangrijk.

Bestellen

Op de website heb je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Het bestellen is erg gemakkelijk. Alles staat duidelijk omschreven en in de website hebben ze een goed werkende bestelmodule geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat klanten alles gemakkelijk kunnen vinden en kunnen afrekenen. Bij het betalen heb je meerdere betaalfuncties. Zo proberen ze het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je via de mail een bevestiging. Dit is tevens je betaalbewijs.

Binnen twee dagen kreeg ik mijn pakketje al binnen. Mijn vriendin vond het een geweldig cadeau. Ze lopen fantastisch en zijn gemaakt van goede materialen. Het is daarom zeker een aanrader om eens de website te bekijken. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.