Ze passen eindelijk!

Al een tijdje was ik opzoek naar nieuwe herenslippers. Omdat ik niet helemaal recht loop met mijn voeten is het moeilijk om passende slippers te vinden. Totdat ik de winkel van Durlinger binnenstapte. Het rijke assortiment zorgde voor veel keuze in slippers. Maar de vraag was nu nog of ik op deze slippers recht zou kunnen lopen.

Voetwijdtes

logo

Doordat de winkel slippers aanbood met de voetwijdte G kon ik normaal op de slippers lopen en had ik eindelijk gevonden waarnaar ik zocht. Zodra ik de winkel binnenstapte benaderde ik een medewerker daar om te vertellen dat ik opzoek was naar slippers en ik niet recht liep met mijn voeten. Ze wist meteen wat het probleem was en liet ‘G’ slippers zien. Doordat de medewerkster wist wat het probleem was kon ze mij meteen helpen met het vinden van het juiste product. Zo liet de winkel zien dat ze op de hoogte zijn van verschillende problemen bij klanten en ze die kunnen oplossen vanwege kun kennis. Ook werd ik meteen geholpen met een nieuwe paar schoenen, die een extra brede zool had voor mijn voeten, en ze waren nog eens in de aanbieding ook!