Kunststof buigen is een vak apart

kunststof buigen

Nooit geweten dat je voor kunststof buigen naar Heku kunt gaan. Dit bedrijf is een expert op dit gebied en zal er dan ook alles aan doen om uw wensen te realiseren. Zelf ben ik een liefhebber van abstracte kunt. Hoe gekker hoe mooier kan je wel zeggen. Helaas ben ik niet in de gelegenheid om dit soort kunst zelf te maken, maar ik ben al wel zo ver om de ontwerpen te verzinnen. Hiermee is dan ook mijn hobby begonnen en zelfs de verkoop van mijn ontwerpen. 

HEKU is afgeleid van Hendrikx Kunststoffen en is opgericht door Peter Hendrikx op 01-01-1980.geschiedenis2 grijstinten 372

Een prachtig ontwerp

Deze keer had ik weer een leuk idee en om dit uit te voeren heb ik meteen een afspraak gemaakt bij Heku. Omdat het mij niet lukte om mijn ontwerp op papier te zetten heb ik geprobeerd om dit zo goed mogelijk te omschrijven.

Deze keer had ik het idee om allerlei soorten kunststof te buigen in een grote bal. Hiervoor moest ik wel een schets hebben want anders zal het misschien een heel ander object worden. Maar dit kan je met een gerust hart aan de mensen van Heku overlaten. Zij hebben hier veel kijk op en ervaring mee.