Gezellige jachthavens in Amsterdam

Weet jij de leukste jachthavens Amsterdam en omgeving te vinden? Een boot aanmeren doe je namelijk niet zomaar. Je wilt maar al te graag eerst weten wat de kosten zijn en hoe dat de service is. Pas als dit naar behoren is zal je de boot vast en zeker meren. Ook wij waren hier maar al te graag naar opzoek. Dit nadat wij voor enkele maanden terug een prachtige boot gekocht.

aalsmeer-jachthaven-1

Ruimte genoeg

Nu dat ik maar al te graag eerst wil weten welke havens er uberhaupt zijn, heb ik ervoor gekozen om dit op te gaan zoeken op het internet. Dankzij mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van aalsmeermaritiem.nl. Hier is het mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijk tarief de boot aan te meren. Tevens kun je er ook voor gekozen om de boot te stallen voor de winter.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om samen met mijn vrouw dit bedrijf te bezoeken. Door het met je eigen ogen te bekijken krijg je er toch een ander beeld bij en dat is wel prettig. Waarschijnlijk zullen wij hier de rest van de dag ook spenderen!