Jassen met bontkraag van Versano

logo

De vorige winter heeft mijn jas het nog maar net volgehouden. Aan het einde van het seizoen heb ik de winterjas weggegooid, omdat de jas helemaal op was gegaan. Het leek mij daarom een goed idee om op tijd te beginnen met het zoeken naar een winterjas met bontkraag.

Het merk Versano

versano jasAan mijn nieuwe winterjas wilde ik wel wat geld uitgeven, maar niet te veel. De jas moest namelijk wel iets langer mee dan mijn vorige jas. In de meeste winkels kon ik de jas met bontkraag niet vinden, maar gelukkig kon ik bij de laatst winkel wel slagen!

Bij de laatste winkel werd een groot assortiment aan Versano jassen aangeboden. De meest jassen van het merk Versano hebben een mooie bontkraag die ook nog eens lekker dik is. In de winkel heb ik verschillende jassen geprobeerd, maar er was er maar eentje die ik echt heel mooi vond.

De jas was wel iets boven mijn budget, maar in verhouding was de jas redelijk voordelig. Nadat ik goed had nagedacht wist ik zeker dat het een goede deal was. Uiteindelijk had ik besloten om de jas te kopen en daar ben ik nu heel erg blij mee!