Hier vindt u de beste parasol horeca

xterior-logo

Gisteren kreeg ik de opdracht van mijn baas om met spoed een parasol horeca te bestellen. De zomer breekt namelijk aan, en zoals wij allemaal weten heeft Nederland een warme zomer. Het kan dan ook erg heet zijn en de schaduw is hier een uitstekende oplossing voor. Ook houdt dit natuurlijk de regen tegen. Daarnaast moeten wij de parasol horeca die wij nu hebben vervangen door een andere. De datum dat het vervangen moet worden is namelijk aangebroken.

Leverancierbellis-terrasschermen-xterior

Onze oude leverancier kan niet meer de producten aanleveren waar wij naar op zoek zijn. Zij hebben de producten namelijk niet meer op voorraad. Ook vindt mijn baas dat de leverancier veranderd moet worden. De service die zij leveren is namelijk niet goed en er kan dan ook duidelijk hier iets aan verbeterd worden. Hier ben ik het overigens mee eens en heb ik besloten om een nieuw bedrijf te vinden. Al gauw kwam ik bij Xterior terecht. Dit is een geweldig bedrijf waar ik helemaal weg van ben. Zij zijn veruit de beste die ik ben tegengekomen. Mijn baas is ook zeer enthousiast over dit bedrijf en hebben wij de parasol besteld.