Goede terras windschermen gekocht bij Xterior

logo

Hibis-terrasschermen-xteriorVoor de opening van mijn restaurant moest veel geregeld worden. Een van de dingen die ik goed geregeld wilde hebben was het terras. Zelf vind ik het heel belangrijk dat het terras er goed uitziet, omdat je op deze manier zorgt voor een mooi vooraanzicht van het restaurant. De terras windschermen spelen hier een grote rol bij en daarom heb ik een afspraak gemaakt met iemand van Xterior.

De afspraak

Tijdens de afspraak heb ik een aantal voorbeelden laten zien van windschermen die ik mooi zou vinden. Samen met de specialist heb ik gekeken naar de verschillende terras windschermen en welke daarvan mooi zouden staan bij mijn terras

Er waren een aantal dingen waar ik rekening mee moest houden, zoals de manier waarop het windscherm bevestigd zou moeten worden. De stijl van de terras windschermen vond ik het belangrijkste en uiteindelijk is het mij ook gelukt om een goede keuze te maken. Alle windschermen waren gelukkig op voorraad en het bedrijf Xterior zou de windschermen gaan plaatsen.

Sinds de windschermen er staan heeft mijn restaurant echt een geweldige uitstraling. Het een en ander aan de binnenkant moet nog gedaan worden, maar ik kan niet wachten tot de opening!