Wij konden zelf geboortekaartjes maken

zelf geboortekaartjes maken

Bij Kissgeboortekaartjes.nl kun je zelf geboortekaartjes maken. Dit heb ik een aantal weken geleden gedaan en omdat ik en mijn man (en de mensen die op kraambezoek komen) zo enthousiast zijn over de kaarten, heb ik besloten om deze aanrader achter te laten op deze website. Goede tips zijn er immers om te delen toch? Enfin, op deze website kun je naast het maken van een eigen ontwerp ook kiezen uit een zeer ruim assortiment kaarten die zijn geselecteerd in diverse categorieën. 

zelf geboortekaartjes maken

De kaart is precies zoals wij dit willen

Omdat wij liever zelf de geboortekaartjes wilden maken, hebben wij een erg leuk thema gevonden en dankzij het eenvoudig te gebruiken ontwerpprogramma, kun je de kaart volledig inrichten zoals jij dit wilt. Nadat de kaart was ontworpen kreeg ik een gratis proefafdruk thuis gestuurd. Toen de kaart binnen was, heb ik even een traantje weggepinkt omdat het zo erg mooi was geworden. Met het kaartje in mijn handen besefte ik dat het toen wel heel dichtbij kwam. Mijn man was er zelfs ook stil van en hierdoor hebben wij besloten dat dit het kaartje moest gaan worden. 

Toen onze kleine prinses was geboren hadden wij de kaarten zelfs de volgende dag al in huis. Dit was wel erg snel en daar waren wij erg tevreden over.