Wat staat er in de Wet vervoer gevaarlijke stoffen?

Omtrent het vervoer van gevaarlijke stoffen bestaan nogal wat richtlijnen, deze zijn vastgelegd in de Wet vervoer gevaarlijke stoffen. Dit kan voor iemand die niet thuis is in deze wet een behoorlijk lastig stuk zijn. Om één en ander te verduidelijken over het vervoer van gevaarlijke stoffen, wil Denios je graag helpen. Het betrouwbare vervoer van gevaarlijke stoffen is namelijk belangrijk, niet alleen voor je bedrijf, maar voor alle inwoners van Nederland.
densorb_oliebarrieres
Geen verrassingen
Denios kent deze wet en weet van de hoed en de rand. Je hoeft daarom niet zelf alle moeite te doen om de volledige wet door te lezen, maar kunt alle belangrijke informatie inwinnen bij Denios. Deze wet is algemeen aangenomen in 1995 en sindsdien her en der aangepast. In de Wet vervoer gevaarlijke stoffen staat welke gevaarlijke stoffen er bestaan en wat vanzelfsprekend de juiste manier van vervoer is.

Neem contact op
Denios beschikt over vakspecialisten als het gaat om deze wet. Ook heeft Denios producten in het assortiment die betrouwbaar vervoer van gevaarlijke stoffen vergemakkelijkt en tevens verzekert. Voor vrijblijvend advies kun je dus altijd bellen met onze medewerkers met vakkennis, maar je kunt ook rondkijken in de webshop.