Verhuizen doen we met plezier

Verhuizen wordt vaak gezien als een zware activiteit. Hierom kan je bij het verhuizen vrienden en familie vragen om te helpen, maar je kan er ook voor kiezen om een verhuisdienst in te schakelen. Het kiezen van een verhuis service kan zorgen voor een last minder op de schouders.  Wel is bekend dat een verhuisdienst inschakelen duurder kan uitpakken dan om het zelf te doen. Kortom verhuizen kan grote uitgaven met zich meebrengen. Verhuisdiensten kunnen met elkaar worden vergeleken. ook kan op de site bijvoorbeeld meer informatie worden gevonden Over student verhuis service

De verhuisdiensten hebben verschillende apparatuur tot hun beschikking, zoals een verhuislift, wat het verhuizen een stuk gemakkelijker kan maken. Daarnaast maken verhuisdiensten gebruik van een verhuisbus.  

Indeling in de verhuis bus

Een verhuisbus is meestal heel ruim om zo veel mogelijk spullen in een keer te kunnen vervoeren. Dit kan erg in je voordeel werken, vooral als het gaat om een verhuizing over een grote afstand. De spullen moeten daarom efficiënt worden ingedeeld. Begin bij het indelen met rechthoekige spullen die je kan opstapelen, zoals dozen en kisten. Aangezien het handig is om meubels uit elkaar te halen om zo ruimte te besparen, kunnen de gaten die open blijven tussen de rechthoekige spullen opgevuld worden met planken.  Het is belangrijk om de zware objecten onderin te plaatsen. Eindig het inladen van de verhuisbus met de niet zo handige maar wel zware spullen zoals fietsen en stoelen.

Hijsen

Bij het hijsen moet het touw door de katrol worden gehaald en vervolgens aan de haak worden gehangen. Als de haak aan een houten balk vast zit, moet worden nagegaan of de balk is gekeurd om uiteindelijk te hijsen. Dit is om er zeker van te zijn dat de balk niet breekt. Hiermee kunnen grote meubels zoals banken en kasten het huis in worden gehesen. De meubels moeten wel eerst met een bepaalde knoop vastgemaakt worden. De verhuizers zijn bekend met deze techniek en kunnen daarbij helpen.