Veel meer dan alleen tafeltennistafels outdoor

groene-afgeronde-betonnen-tafeltennistafelWanneer ik opzoek ben naar tafeltennistafels outdoor, dan neem ik kijkje op www.pingpongtafel.nl. Ik kijk graag op deze website, omdat dit erg sterke tafels zijn en er verschillende modellen leverbaar zijn. Ik kan niet alleen terecht voor een klassieke pingpongtafel, maar ik kan hier ook een pingpongtafel met afgeronde hoeken en zelfs een ronde pingpongtafel vinden. Ik heb 10 jaar garantie op de pingpongtafels en 5 jaar op de lak.

Maar er is meer

Wanneer ik opzoek ben naar picknicksets, banken of zelfs een tafelvoetbalspel dan ben ik nog steeds aan het goede adres. Ook kan hier hele handige accessoires vinden, zoals kunstig tafeltennisbatjes, tafeltennis balletjes en verschillende ballen voor de voetbaltafel.

Betalen en leveren

Wanneer ik mijn keuze heb gemaakt kan ik online bestellen en betalen na levering. De levering kan ik verwachten binnen vier weken. Ik word dan één of twee dagen van te voren gebeld. Wanneer het moment van leveren voor mij niet uitkomt, dan kan ik dit gewoon aangeven. Ik ben dan bij de volgende rit in mijn regio weer aan de beurt.