Vandaag ga ik cashewnoten kopen

Als ik zin heb in iets lekkers, dan ga ik vaak cashewnoten kopen. Dat zijn namelijk mijn lievelingsnoten. Ze zijn heerlijk als snack tussendoor, maar je kunt ze ook als smaakmaker toevoegen aan veel gerechten. Zelfs een gewone pan met bami krijgt net dat beetje extra, wanneer je er een wat cashewnoten aan toevoegt. Of wat dacht je van overheerlijke kip cashew? Voor een portie voor twee personen is een koffiemok vol noten genoeg, maar de echte liefhebber neemt natuurlijk zoveel mogelijk.

Gun jezelf alleen het allerbeste

Cashewnoten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke gezond. Ze zitten vol met goede vetten, dus je krijgt er een grote energieboost van. Ik koop ze meestal bij De Notenkraam, omdat ze daar vers gebrand worden verkocht. Dan bestel ik lekker veel, want als je via hun website besteld, komen ze het ook nog eens bezorgen. Cashewnoten blijven weken lang goed, mits je ze op de juiste manier bewaart. Zo kun je er nog lang van blijven smikkelen. Ik pak er vast een paar bij een goed glas wijn, dat is een smullen. Wat ga jij met je cashewnoten doen?