Training presentatievaardigheden gevolgd bij Carole Beelen

Voor mijn werk moest ik een presentatie houden. Omdat ik nogal plankenkoorts heb ben ik een training presentatievaardigheden gaan volgen. Deze training ben ik gaan volgen bij Carole Beelen. Deze onderneemster heeft al meer dan twintig jaar ervaring in verschillende soorten trainingen, waar jij veel aan hebt op werk gebied en privé gebied. Door deze training krijg je veel zelfvertrouwen en leer jij ook beter om te gaan met moeilijke of vervelende vragen. Jij staat dan niet in de verlegenheid en kan het allemaal zeer goed aan.

Training presentatievaardigheden

Een top presentatie gegeven

Door de training presentatievaardigheden heb ik echt een zeer goede en belangrijke presentatie gegeven. Door de training was ik niet echt zenuwachtig van te voren maar had ik een gezonde spanning. Ook de vragen die ik na mijn presentatie kreeg kon ik allemaal goed beantwoorden. Iedereen op mijn werk stond er van te kijken hoe ik mijn presentatie hield en wilde weten hoe dat kwam dat ik zo natuurlijk over kwam. Dan vertelde ik over de training die ik heb gevolgd bij Carole Beelen. Ik weet zeker dat nog een paar van mijn collega’s naar deze onderneemster toe gaat voor hen presentatie.