Totale winkelinrichting steigerbuis

Ja je leest het goed, onze winkel bestaat uit steigerbuizen, wij noemen het nu niet voor niets winkelinrichting steigerbuis. Van de toonbank tot de pashokjes, maar ook de kledingrekken zijn gemaakt van steigerbuizen. Wij kwamen op het idee toen wij op het internet aan het kijken waren wat het beste in onze winkel en natuurlijk in onze portemonnee paste. Snel kwamen wij op de site van Fixmetaal terecht en daar zagen wij mooie voorbeelden staan. Zo kan je kiezen uit stalen of aluminium buizen en deze kan je in elk gewenste kleur worden geleverd.  winkelinrichting steigerbuis

Een fraai interieur

Online hebben wij de nodige buizen besteld, natuurlijk hebben wij wel eerst contact met Fixmetaal opgenomen om er zeker van te zijn dat wij wel genoeg steigerbuizen bestellen. Zo kregen wij te horen dat er de mogelijkheid is om een monteur alles in elkaar te laten zetten. Omdat het ons zelf een leuke uitdaging leek zijn wij er zelf mee aan de slag gegaan, mocht het niet lukken kunnen wij altijd een monteur inschakelen.

Inmiddels kan ik zeggen dat het monteren ons goed is gelukt en wij nu een zeer mooie winkel hebben met een fraai interieur. De hele winkel ziet er bijzonder mooi uit dankzij de steigerbuizen.