Sonoconnect speciaal voor de luchtventilatie

Voor een goede regulering van de luchtstromen kan je gebruik maken van sonoconnect of combiconnect. Het grote voordeel van sonoconnect is dat de aluminium slang of buis over hele kleine gaatjes beschikt die de lucht die naar binnen komt en naar buiten stroomt goed kan filteren. Daarnaast is sonoconnect een volledig geïsoleerde buis. Je kunt het gebruiken in een grotere kweektuin, maar ook in een eigen kweektent thuis.
bestron-wandventilator-45-cm-incl-afstandsbediening_1
De voordelen van sonoconnect
Het product is zeer geschikt voor mechanische luchtventilatie, hetgeen je hebt bij het kweken. Daarbij is deze slang flexibel aan te leggen en zo dus op maat te installeren. Sonoconnect is vooral goed aan te sluiten op een ronde of ovale buis. De goede isolatie van het product zorgt ervoor dat je nog maar amper last hebt van het geluid van de kweek.

Dit product is ook onder elke omstandigheid goed te gebruiken. Het kan temperaturen tussen de -30 graden Celsius en +140 graden Celsius aan. Dit maakt het uitstekend geschikt voor het kweekproces, waar je vaak te maken hebt met hogere temperaturen of schommelingen in de temperatuur.

Te koop
Sonoconnect wordt bij Growexpert aangeboden en kan op maat worden gemaakt. Voor meer informatie over dit product ben je van harte welkom contact op te nemen.