Sollicitatiegesprek? Zo word je aangenomen!

heftruck vacatures nijmegen

Je hebt gereageerd op vacatures zorgpersoneel Amsterdam of op heftruck vacatures Nijmegen. Nu ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, spannend! Hoe zorg je er nu voor dat je wordt aangenomen? Hieronder vind je een aantal handige tips.

Tip 1: Bereid je voor

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook een sollicitatiegesprek. Zorg ervoor dat je straks tijdens het gesprek een mooi verhaal over jezelf kunt vertellen. Verdiep je daarnaast ook in het bedrijf. Het kan zijn dat hier vragen over komen. Als je hier een goed antwoord op hebt, laat je zien dat je echt interesse hebt in de functie.

heftruck vacatures nijmegen

Tip 2: Let op je houding

Je houding is ook een belangrijk punt tijdens het sollicitatiegesprek, ook al wordt dat vaak vergeten. Zorg voor een open houding en zit rechtop. Sla je armen of benen niet over elkaar, ook niet bij een lastige vraag. Zo geef je een ontspannen en open indruk.

Tip 3: Maak oogcontact

Door oogcontact te maken stel je jezelf meer open en zelfverzekerder op. Doe dit daarom ook regelmatig. Heb je een gesprek met meerdere personen? Wissel het oogcontact dan af.