Sneltekenaar op locatie gevonden voor bedrijfsfeest

Dit jaar mag ik van mijn baas een bedrijfsfeest organiseren met nog een collega. Ons leek het wel leuk om een sneltekenaar op locatie te laten komen, zodat iedereen een leuke karikatuur tekening zou kunnen laten maken. Mijn collega en ik gingen opzoek op het internet en zagen de website van Karikatuurlijk voorbij komen. ook zagen wij aardig wat tekeningen voorbij komen die Ruben van Aêfst, dat is de tekenaar, heeft gemaakt. Mijn collega en ik waren meteen heel erg enthousiast en bekeken de prijslijst op zijn website. Dit vonden wij erg meevallen en besloten daarom om deze ondernemer in te huren voor het bedrijfsfeestje. 

Sneltekenaar op locatie

Een geslaagd bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest is zeer geslaagd geweest, mede door de sneltekenaar op locatie. Ruben van Aêfst, van Karikatuurlijk, maakte echt heel snel en mooie tekeningen. In een uur tijd maakte Ruben van Aêfst wel tien tekeningen. Alle personeelsleden vonden het geweldig. Het enige wat mijn collega en ik moesten regelen voor deze ondernemer was twee stoelen en goed licht. Daarom hebben wij hem dicht bij het raam gezet zodat deze tekenaar het beste licht had voor zijn tekeningen. Deze ondernemer komt niet alleen op locatie, ook kunt u een foto toesturen en maakt die een karikatuur vanaf de foto.