Rode leren jas heren

Rode leren jas heren

Ik ben opzoek naar een rode leren jas heren. De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de winterjassen weer opgeborgen worden op zolder. Natuurlijk heeft mijn man zijn winterjack  niet meer aan, maar wel zijn versleten zomer jack van 5 jaar geleden. Daarom vind ik het eens tijd voor iets nieuws!

Mijn man houdt zelf niet van een gezellig middagje shoppen samen met mij, dus zijn wij samen opzoek gegaan op het internet naar iets nieuws. Dat was nog een aardige opgave aangezien meneer het of te duur vond of de jack net niet leuk genoeg vond. Onze meningen waren aardig verdeeld.

De nieuwe zomer jack

Uiteindelijk kwamen wij op de website terecht van leathershopdoci.nl. Waar wij de perfecte zomerjack zagen, die wij ook nog is allebei mooi vonden. En des al niet te min ook nog eens een leuke prijs had.

Zoek jij ook nog iets nieuws voor de zomer? Neem dan snel een kijkje op de website van dit bedrijf!

Rode leren jas heren