Online sales lead generation: zo pak je dat aan

online sales lead generation

Waarom zou je nog adverteren via kranten, tijdschriften of andere offline methoden? Het internet heeft een hele wereld van online sales lead generation doen opbloeien. Marketing gebeurt online, zeker bij jonge bedrijven. Zorg daarom dat je niet achterloopt en haak in op die online marketing.

online sales lead generation

Hoe pak je dat aan?

Geen kaas gegeten van online marketing? Geen probleem. Veel andere mensen namelijk wel. Een marketeer of marketing bureau inschakelen is dan de oplossing. Het is goed om bij je online sales lead generation hulp in te schakelen wanneer je er niet zoveel verstand van hebt. Je kunt namelijk door verkeerde dingen te doen op je website of social media ook mensen juist afschrikken. 

Wat je verkeerd kunt doen

Allereerst is het voor al je marketingdoeleinden belangrijk om een duidelijke salesfunnel te hebben. Dit is in principe een ingewikkeld woord voor de reis die je klanten doorlopen wanneer ze je website bezoeken of je social media zien. Het is het proces, stap voor stap, van eerste kennismaking tot verkoop van product of dienst. Een salesfunnel is de basis van al je marketing en dient dan ook goed doordacht te worden voor je de website inricht.