Online meer leads genereren B2B?

Onze website is drastisch toe aan een renovatie! Hierdoor kun je online meer leads genereren B2B. Iets wat ik eerder nog niet wist, jammer aangezien onze producten wel onwijs goed werken. Wij verkopen namelijk vrijwel alles om de hygiëne bij de mens goed op peil te houden. Dit kan zijn van een zalf tot aan verzorging voor in bad. Helaas merken wij al een tijdje dat onze producten weinig tot niet worden verkocht. Hier willen wij natuurlijk maar al te graag verandering in zien. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Online een oplossing vinden moet lukken toch?

images

Eindelijk gevonden

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik al vrij snel terecht op de website van leadbouwers.nl. Dit bedrijf weet maar al te goed hoe belangrijk het is om online een goede presentatie te hebben. Uiteindelijk heb ik bij dit bedrijf een afspraak gemaakt om te kijken wat zij voor ons kunnen doen. Tijdens deze afspraak kon ik mijn problemen op tafel leggen in de hoop dat zij dit ook meteen kunnen oppakken. Gelukkig was dit geen enkel probleem en konden zij er meteen mee aan de slag.