Novisource: werving en selectie it

werving en selectie it

Ben je op zoek naar een bedrijf die kennis heeft van werving en selectie it, neem dan maar contact op met Novisource. De projectmanagers, businessconsultants en interimmanagers van dit bedrijf vertalen diverse thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering van diverse organisaties. Op deze manier helpen zij verschillende bedrijven te ontwikkelen om hun doelen te behalen. Geen makkelijke klus, maar dat kan je gerust aan Novisource over laten. Ook wanneer jij op zoek bent naar een baan in deze branche dan ben je hier aan het juiste adres.  werving en selectie it

Goed geholpen

Omdat ik al een tijd werkloos ben geweest en hierdoor een omscholing heb gehad, was ik nu weer aan het zoeken naar een geschikte baan. Via Novisource, welke is gevestigd in Nieuwegein, heb ik mij ingeschreven. Zij verzorgen werving en selectie it en werken vooral in de Randstad en midden-Nederland.

Nadat ik mij hier had aangemeld zijn zij voor mij aan de slag gegaan en niet veel later werd ik al gebeld voor een sollicitatie gesprek. Inmiddels heb ik ook mijn tweede gesprek gehad en alles is met een goed resultaat afgelopen, ik ga eerdaags weer aan het werk.

 

 

en verzorgt werving en selectie IT voor de financiële sector