NEN 3140 certificaat

NEN 3140 certificaat gehaald

Tijd voor een feestje! Ik ben vandaag namelijk eigenaar geworden van de enige echte NEN 3140 certificaat! Mocht dit je niks zeggen, zoek het dan maar eens op. Het heeft alles te maken met mijn nieuwe werkzaamheden. Het was verplicht om zo’n certificaat te halen. Ik ben een slechte leerling, daarmee bedoel ik dat mijn concentratie overal en nergens is en ik was dan ook bang dat ik het niet ging halen. Maar de lessen waren al zo goed en leerzaam, dat ik steeds meer het gevoel kreeg dat het wel ging lukken. En voila! Het is gelukt. Ik kan nu dus echt beginnen. Mijn collega’s zijn erg leuk, ze maken de hele dag door grapjes waardoor je je al snel thuis voelt. Volgens mij is dit wel belangrijk. Dit is mijn eerste echte baan, ik ben dan ook gemotiveerd om zo goed mogelijk mijn best te doen. Hopelijk zijn er nog promotie mogelijkheden. Ik moet nog even uitzoeken of dit het geval is, ik denk namelijk dat dit dan weer extra motivatie geeft om harder te werken. Je kan wel merken dat ik er erg veel zin in heb he! Het voelt gewoon lekker om ergens in te slagen, ik heb dit nog niet zo vaak meegemaakt.