Morgen kassa kopen

Mijn eigen zaak is al enig tijd officieel, maar nu de opening in de buurt komt, vind ik het opeens erg spannend. Of het allemaal wel goed gaat komen. Morgen ga ik een kassa kopen en daarna nog het een en ander regelen met de logistiek. Over twee dagen is de officiële opening. Ik denk dat ik opeens last heb van een soort koudwatervrees. Maar dat geeft niks, ik denk dat dit erbij hoort. Ik ga in zo’n bui weer terug naar de feiten, dat is altijd goed. Ik heb het goed voor elkaar, alles past tot nu toe binnen de begroting en ik heb een winstmarge van een klein percentage ingezet, dan komt het allemaal goed. Ik heb dus gerekend op weinig succes, dan is een groot succes meteen een flinke opsteker. Ik denk dat dit wel realistisch is. Je moet in het begin rekening houden met zo laag mogelijk. Tien klanten per dag bijvoorbeeld. Uiteindelijk kan ik zeker 250 klanten per dag aan. Flink aan de bak dus nog! Ik heb ook een groot Pr-systeem opgezet, wat nu al lekker aan het lopen is. Volgens mij moet het wel goed komen. Eerst even een nieuwe, goede kassa.

bos