Milieumanagementsysteem implementeren

Onlangs heeft ons gebruik gemaakt van de diensten van een hele goede onderneming voor een milieumanagementsysteem implementeren. Wij wilden dit al heel erg lang, maar wij wisten niet waar wij moesten beginnen. Wij zaten met een aantal vragen zoals:

  • Wat moet er binnen ons bedrijf allemaal worden veranderd of aangepast?
  • Hoe maken wij het mogelijk om aan alle eisen te voldoen?
  • Welke milieu aspecten kunnen wij als organisatie allemaal beheersen?

Dat waren heel veel vragen en daarvoor hadden wij de hulp nodig van het bedrijf: Arbode. Dit bedrijf heeft heel veel deskundige medewerkers in dienst die alle regels, wetten en eisen kennen.

Milieumanagementsysteem

Opzetten, implementeren en onderhouden

Telefonisch hebben wij contact opgenomen met één van de medewerkers van deze onderneming. Wij hebben diverse informatie gekregen en dingen besproken. Wij hadden besloten dat dit bedrijf ons zou helpen met het opzetten, implementeren en onderhouden van het milieumanagementsysteem. Ook helpen zij ons bij de planning, beoordeling, beleid en controle. Er is een algemene norm die gesteld wordt. Die moet nog verder worden aangepast op de betreffende branche. Iedere branche heeft andere regels en moeten daarom ook andere normen hebben. Wil jij hier over meer informatie hebben? Neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf.