Mediteren leren voor meer rust en ontspanning

Mediteren leren, wie wil dat nou niet? Het is een uitstekende manier om meer rust in je hoofd te krijgen en je beter te kunnen ontspannen. Ik ben een maand geleden begonnen met een meditatiecursus en zit al zoveel beter in mijn vel. Ik vertel je er graag meer over!

mediteren lerenBehoefde aan rust en ontspanning

Ik heb een druk en chaotisch leven, sta weinig stil bij mijn eigen behoeftes en dender maar door. Daardoor heb ik af en toe last van stress en zit ik niet zo lekker in mijn vel. Toen ik ook nog eens van een vriendin hoorde dat zij een burn-out had ontwikkeld, wist ik dat er iets moest gebeuren! Tijd voor meer rust en ontspanning!

Verhelderend en leuk!

Ik las over mediteren en over de positieve invloed die dit op je leven heeft en besloot me er meer in te verdiepen. Ik kwam erachter dat je mediteren kunt leren door middel van een speciale cursus, dit leek me wel wat! Ik schreef me in en een week later was ik uitgenodigd voor de eerste cursusdag! Wat was dat verhelderend zeg! Ik kwam helemaal rustig en ontspannen thuis, ik vond het erg leuk! Inmiddels heb ik de cursus afgerond en weet ik nu hoe ik het beste kan mediteren.