Leuke ballonvaarten gevonden

????????????????????????????????????

Vanaf het moment dat ik voor mijzelf was begonnen verliep het erg snel. Op dit momenten ben ik zelfs opzoek naar ballonvaarten zodat ik het team kan bedanken! Dan kun je wel een beetje nagaan hoe snel het bij mij is verlopen. Enfin, om even terug te komen op het personeelsuitje. Dit heb ik nog steeds niet kunnen realiseren aangezien ik absoluut niet weet wat het gehele team nu eenmaal leuk vind om te doen.

logo-skyballonvaarten

Online gezocht

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om een perfect uitje te organiseren voor het team. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van skyballonvaarten.nl. Dit bedrijf heeft de meest ideale uitjes om te organiseren. Iets waarvan ik in ieder geval zeker weet dat het gehele team met mij mee zou gaan op stap! Zo heb ik dit tijdens de vergadering besproken en al vrij snel enthousiaste reacties te horen gekregen. Hierdoor heb ik er dan ook voor gekozen om te gaan boeken zodat het eerste deel van ons uitje al gereserveerd is! Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in.