Leuk bedankje geven

Leuk bedankje geven

Ik wilde mijn oma een leuk bedankje geven omdat zij er altijd voor mij is. Maar niet zomaar iets, een origineel klein cadeautje om te laten zien dat ik om haar geef. Maar iets bedenken voor mijn oma is nog best lastig.

Ik had geen zin om de deur uit te gaan dus daarom ging ik opzoek op het internet naar iets origineels. Na een tijdje internetten kwam ik uit op de website van memoriae.nl. Daar hebben zij kleine persoonlijke cadeautjes om mensen blij mee te maken. Namelijk een verrassingselement om een kleinigheidje leuk te maken.

Leuk bedankje geven

Een kleinigheidje uitkiezen

Zoals een waterdicht bloempotje waar potaarde en bloedzaadjes inzitten. Verpakt in een leuk klein fair trade theezakje. Aangezien mijn oma erg van tuinieren en mooie planten houd, vond ik dit het perfecte kleinigheidje om te kunnen geven. Het product was vrij snel binnen en mijn oma’s dag kon niet meer stuk!