Led reclamezuil: effectiever promoten

Zie je zelf de posters langs de weg nog wel eens hangen? De kans is groot dat je dit niet meer ziet. Inmiddels zien we overal zoveel reclame dat we langzamerhand reclameblind worden. Hoe kun je toch nog effectief outdoor adverteren? Met een led reclamezuil!

Bewegend beeld

Een manier om nog wel effectief outdoor te adverteren is met bewegend beeld. Een beeld dat beweegt valt veel meer op en het is dan ook niet voor niets de toekomst. Met een led reclamezuil voor je winkel of horecagelegenheid kun je het beeld laten bewegen en meerdere boodschappen achter elkaar laten zien. Dit valt dus meer op en zorgt er ook voor dat je via één reclamezuil meerdere boodschappen kunt overbrengen. Daarbij is de informatie helder en duidelijk te zien.

Efficiëntie

Een led reclamezuil is een stuk efficiënter dan een gewone reclamezuil met een poster. Als je iets wilt aanpassen, zul je een poster weer opnieuw moeten drukken. Bij een led reclamezuil hoef je het enkel aan te passen in het systeem, waardoor het vervolgens via narrowcasting automatisch op de zuil wordt aangepast. Dit bespaart je tijd én geld!