Kwalitatief systeembeheer in Den Haag

Ik had wat problemen met mijn internet en was op zoek naar systeembeheer Den haag. Ik kwam terecht op de website van DIEL-IT en zag dat zij ervaren waren in het oplossen van problemen met ADSL, Fiber en IPTV. Ik had problemen met de stabiliteit van mijn verbinding en kon dus wel gebruik maken van mijn ADSL-lijn maar deze viel veel uit of was erg traag. Bovendien heb ik in mijn winkel een televisie die werkt met deze lijn en de onstabiele verbinding zorgde ook daar voor veel gestotter en lage beeldkwaliteit.

blok4

Een snelle oplossing

Het is duidelijk dat ik behoefte had aan goed systeembeheer Den Haag. Toen ik contact op name met DIEL-IT via hun website werd er snel contact met mij opgenomen en heb ik een afspraak kunnen maken voor de volgende dag. De monteur wist heel snel wat er aan de hand was en kon mijn probleem binnen een uur oplossen. Terwijl ik genoot van een bakje koffie heeft hij mijn router opnieuw ingesteld en een versterker tussen mijn router en de tv geplaatst. Deze versterker had de monteur meegenomen en ik hoefde hier dus niet op te wachten. Het was kortom een uitstekende ervaring.