koopwoning verhuren Utrecht

Erg blij met koopwoning verhuren Utrecht

Ik heb een goede keus gemaakt door mijn koopwoning verhuren Utrecht. Ik heb bij een makelaar aangeklopt en gevraagd wat mijn opties waren. Na een uitgebreid gesprek kreeg ik al erg helder wat ik moest doen. Ik ga mijn koopwoning verhuren. De inkomsten kan ik gebruiken om mijn nieuwe stekje te betalen, die enorm laag is qua kosten. Het is een fantastisch nieuw idee en ik ben blij dat ik deze keus heb gemaakt. Ik had wel weer zin om verder te gaan. Soms sta je zo lang stil in het leven, dan wordt het allemaal zo’n sleur. Daarom keek ik even wat mijn mogelijkheden waren en toen kwamen er dus best goede opties naar boven. Ik werk full time en ik ben bereid om nog meer te gaan werken, er is namelijk een nieuwe functie beschikbaar waar ik voor wil solliciteren. Ik denk dat ik dit heel goed kan, gebrek aan zelfvertrouwen is er dus zeker niet, wel ben ik af en toe bang dat ik te veel werk. Ik moet daar wel op blijven letten, maar hoe dan ook, ik blijf plezier maken en dat doet mij goed. Ik laat jullie wel weten hoe snel mijn huis verhuurd wordt.