Handige zonnehoed man

Bekijk de praktische zonnehoed man bij Hatland. Een zonnehoed man kopen werkt heel eenvoudig, en dat komt door de maatvoering. Met een centimeter meet je de omvang van het hoofd, dat zal tussen de 54 en de 63 centimeter zijn, aan de linkerzijde van de website staat een maattabel. Daarna bekijk je de afbeeldingen welke zonnehoed man je het mooiste lijkt. Bijvoorbeeld de hoed Yan is een een leuk vlot vrijetijdshoedje, maar die ondertussen veel comfort en bescherming tegen schadelijk UV licht geeft. Terwijl de zonnehoed Sim menig man tot een nette heer maakt, het is juist die chique hoed, maar ook veel doet.

Hatland heeft veel hoeden

Dus met de zonnehoed man is alle keuze, van super chique tot nonchalant, en alles wat daar tussenin zit. Als je echt een topper zoekt, een zonnehoed man die een optimale bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht, verdiep je dan eens in UPF50+. Ook aan de linkerzijde van de website, onder de maattabel, staat product eigenschappen en daar kun je filteren op UPF50+ en op de website is extra informatie te vinden. De informatie is eenvoudig te vinden, op de pagina naar beneden scrollen en na de afbeeldingen van de hoeden komt dan de extra informatie. Kiezen voor een zonnehoed man van UPF50+ is kiezen voor goede bescherming tegen zonlicht.

Er zijn alternatieven te vinden

Een zonnehoed man die zich bewezen heeft is de strorieten hoed. In warme land dragen boeren als zij aan het werk zijn een strorieten hoed, en zij lopen geen zonnesteek op of raken anders bevangen door de warmte. Bedenk dat die mensen doorwerken tot het echt niet meer gaat, de laatste uren voor de siësta staat de zon hoog aan de hemel. Een andere zonnehoed, maar die kan meer voor de vrouw zijn, is de flaphoed. Hatland heeft de lichtblauwe flaphoed Vessel in het assortiment. Anders een katoenen hoed van Hatland, deze kun je ook dragen op een benauwde zomerdag.