Goed revalidatiecentrum in Utrecht!

Revalidatiecentrum Utrecht

Gezocht; revalidatiecentrum Utrecht. Een maand geleden heb ik een blessure opgelopen. Ik heb namelijk mijn enkelband verrekt. Vandaar dat ik dringend opzoek ben gegaan, zodat mijn knie zo snel mogelijk kon gaan herstellen.

Zelf hockey ik al elf jaar op een amateur club maar mijn team en ik spelen wel in de hoofdklasse. Dit jaar zouden we ook nog eens kampioen kunnen worden. Net een extra belangrijke periode dus. Vandaar dat ik zo snel mogelijk mijzelf wil oplappen.

Daarom ging ik kijken op internet en kwam ik uit op de website van fysiocentrumutrecht.nl. Ik woon zelf in Utrecht centrum dus dichterbij kon niet!

Dit bedrijf staat erg hoog aangeschreven en is erg goed in het behandelen van blessures. Doormiddel van hun techniek zorgen zij ervoor dat sporters zo snel mogelijk weer kunnen gaan sporten, de algemene gezondheid bevordert en de kans op nog een blessure sterk zal afnemen.

Mijn eigen ervaring

Ik ben nu 3 maanden verder en ik heb prettige en goede behandelingen gehad. De fysiotherapeuten waren duidelijk in wat wel en niet kan en hebben mij geleerd wanneer ik mijn grens heb bereikt. Ook hebben zij een fijne praktijk waarin ik werd behandeld. De medewerkers weten waarvoor zij staan namelijk; goede zorg. Daardoor kon ik snel weer gaan hockeyen!

Revalidatiecentrum Utrecht