Fantastisch inbouwzwembad

Inbouwzwembad

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik opzoek naar een fantastisch inbouwzwembad. Jaren lang was onze droom om een pool te hebben in onze achtertuin. Heel lang hebben wij hiervoor gespaard en eindelijk werd onze droom werkelijkheid.

In de ochtend zwemmen als workout, in de middag met de kinderen als het lekker weer is. Wij zagen het al helemaal zitten. Alleen nu nog opzoek naar een bedrijf die dit allemaal kon realiseren. Samen gingen wij opzoek op het internet. Na een tijdje kwamen wij uit op de website van nieuwatlantis.nl. Zij bieden de mogelijkheid om een pool op maat te maken en aan te passen aan de wensen van de klant.

Het assortiment

Bij NieuwAtlantis kun je kiezen uit goedkopere tuinzwembaden tot aan super de luxe exemplaren.  Wij wilden een beetje van alle twee wat. Ook dat was mogelijk. Na een gesprek met een vakspecialist hebben wij samen de goede keuze kunnen maken. Wij kregen fijn advies en konden merken dat de specialist wist waar hij het over heeft. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot dat het dan eindelijk zover is! Wil jij dit nou ook? Kijk dan snel voor meer informatie op de website!

Inbouwzwembad