Eindelijk de perfecte terras parasol gevonden voor mijn horeca gelegenheid

Al een tijdje was ik op zoek naar een goede grote terras parasol voor mijn horeca gelegenheid. Ik heb samen met mijn vrouw een restaurant met een terras. Op dit terras kan het soms aardig heet worden als de zon erop staat. Ik heb al een aantal parasols geprobeerd en stuk voor stuk waren ze het niet. Te zwaar om te bedienen, ze waaiden weg of ik vond ze niet passen qua stijl bij mijn terras. Hier vond ik de perfecte parasol. Hij is makkelijk te bedienen, staat super stabiel en is stijlvol. Echt prachtig. Het is een aanvulling op mijn terras en geeft mijn terras extra uitstraling. Ik heb er meteen vier gekocht zodat het een mooie uniforme uitstraling heeft. De vaste klanten viel het meteen op. Ze vinden ze prachtig. 

Horeca

Ik moest even zoeken maar was toch blij dat ze echt bestaan; grote parasols echt voor de horeca. Het is toch wel even wat anders als een parasol voor thuis. Hier zijn we veeleisender. Straks komen de meiden van de bediening voor het terras erbij in de zomer. Die moeten ze ook moeten kunnen bedienen en verplaatsen. Dat gaat met deze parasols prima. Echt helemaal top. Blij mee!