Een wijnhandel Amsterdam zien te vinden

Vanaf het moment dat wij hebben besloten om speciale wijnen te schenken zijn wij gaan zoeken naar een wijnhandel. Wij willen graag een wijnhandel Amsterdam en omstreken zien te vinden zodat wij niet ver hoeven te rijden voor smaakvolle wijnen. Ik had al wel eens vaker aan onze buren gevraagd waar hen de wijn vandaan halen, helaas halen zij het bij de gewone groothandel. Iets wat ik juist niet wil, wij serveren klasse diner waar een hoogwaardige wijntje bij hoort.

side-image-770260bba8c57beb6ce244e6c715766332

Dan maar zelf op het internet zoeken naar een geschikte leverancier. Dit leidde mij naar de website van Kerstens Wijnkopers. Natuurlijk is het niet mogelijk om vanaf het internet te zien of dat het een geschikte wijn is om te serveren. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak te maken zodat ik het kan proeven. Door bij Kerstens Wijnkopers de wijn te nippen is het voor mij overtuigend om hier te bestellen. De smaakvolle wijnen welke ik heb mogen nippen bij Kerstens Wijnkopers waren perfect, dit wil ik graag serveren bij het diner in ons restaurant! Al met al heb ik er ook voor gekozen om een samenwerking aan te gaan en de wijnen van Kerstens Wijnkopers met plezier te schenken.