Een terrasscherm straalt

Terrasscherm

Met het plaatsen van een terrasscherm draag je bij aan het terras. Denk hierbij aan het feit dat het terras er direct een stuk professioneler uitziet. Tevens zorgt het ervoor dat uw gasten zorgeloos op uw terras kunnen dineren óf een kop koffie nuttigen.

Terrasscherm

Het feit dat uw gasten er een stuk prettiger bij zullen zitten werkt voor u in het voordeel. Zij zullen uiteindelijk langer blijven zitten en bestellen dus meer. Uiteraard is het te begrijpen dat zij weer zullen vertrekken, echter dit keer met een goed gevoel. Mond op mond reclame wat het met zich meebrengt is voor u geschikt.

Bestel vandaag nog!

Op de website van Xterior bent u van harte welkom wanneer u een prachtige scherm wenst te vinden. Hier kunt u het design beslissen en tevens hieruit de kleur combineren met uw pand. Oftewel, uw wensen in een scherm zijn te realiseren bij Xterior. Wanneer u hier een bestelling wenst te plaatsen ontvangt u van tevoren een offerte waaruit uzelf een keuze kunt maken of dat het naar wens is of niet. Pas hiernaar wordt uw bestelling definitief gemaakt en bezorgd bij u op locatie.