Een speciale pgs opslag

opslag

inpandig-opslagBij mij op het werk was de oude pgs opslag niet meer goed. De deur sloot niet goed en hierdoor werd de pgs opslag gevaarlijk. In deze kast stonden namelijk heel veel stoffen die gevaarlijk kunnen zijn als deze in de buurt van vuur komen.

Nieuwe opslag

De hoeveelheid stoffen die wij moesten opslaan was ook veel groter geworden, omdat er meer aanvragen waren geweest de laatste tijd. Voor de werkgever is het ook belangrijk dat er geen ongevallen op de werkvloer plaatsvinden en daarom moest er een nieuwe en grotere pgs opslag komen.

Mijn werkgever had mij de taak gegeven om een lijst aan te leveren met de nieuwe afmetingen, zodat er een nieuwe opslag kon worden besteld. De pgs opslag zou worden besteld bij Denios, omdat dit bedrijf voldoet aan de veiligheidseisen.

Toen ik de lijst had opgesteld had ik rekening gehouden met extra ruimte, zodat wij in de toekomst niet snel een zelfde soort probleem zouden hebben.

De werkgever had de lijst goedgekeurd en heeft daarom een bestelling geplaatst. Binnen een aantal weken kregen wij de nieuwe kasten binnen. Er was meer dan genoeg ruimte, maar zo weet ik zeker dat het goed is!