Een rijschool in Groesbeek zoeken

Yes, eindelijk mag ik een rijschool Groesbeek gaan zoeken! Mijn ouders hebben namelijk voor mijn verjaardag dit cadeau gedaan. Hier wil ik natuurlijk geen gras over laten groeien en ben meteen gaan zoeken op het internet. Diverse  bedrijven gevonden waar ik aan de slag kan voor mijn rijbewijs. Echter vond ik de kosten per rijles nogal aan de hoge kant. Dit wilde ik mijn ouders ook weer niet aandoen. Hierdoor besloten om wat intensiever te gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Voldoende informatie heb ik kunnen lezen op deze website. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten waardoor het ook nog eens leuk is om hier het rijbewijs te behalen.

Wesseldijk-8-300x200

Ingeschreven!

Deze rijschool voldoet aan mijn eisen! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een proefles aan te vragen. Vrijwel direct nadat ik de computer had afgesloten werd ik al gebeld met het bericht dat de proefles is bevestigd. Zo stonden zij vorige week bij mij voor de deur, precies de tijd welke er was afgesproken. Tijdens de proefles werd het voor mij duidelijk dat zij kunnen realiseren met hetgeen wat ik graag wil zien! Het behalen van mijn rijbewijs!