Een propaan gasfles besteld

Propaan gasfles

Vanaf het moment dat wij onze staanplaats hebben gekocht op de camping wist ik zeker dat wij gingen genieten. Nu dat wij alleen nog opzoek zijn naar een propaan gasfles hoopte ik het online te vinden. Hoge kosten voor een fles zit ik niet op te wachten. Zodoende besloten om de gevonden bedrijven met elkaar te vergelijken. Dit leidde mij vervolgens naar de website van Nefco.nl. Zij hanteren aantrekkelijke prijzen en een snelle levering wat voor ons ideaal is.

Propaan gasfles

Geen ervaring met propaan

Persoonlijk heb ik geen tot weinig ervaring met propaan waardoor ik eerst telefonisch contact heb gezocht met dit bedrijf. Telefonisch de belangrijkste dingen te horen gekregen en ook een tal van vragen beantwoord. Uiteindelijk werd het voor mij duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Nadat ik met mijn man het besluit heb genomen om bij Nefco.nl een bestelling te plaatsen verliep het erg eenvoudig. Nog geen vijf minuten later was mijn bestelling geplaatst en hoefde ik alleen nog maar te wachten tot zij het komen leveren. Zodra het weer camping tijd is weet ik zeker dat wij hier onwijs veel plezier mee zullen beleven!