Een headset voor de vaste telefoon

bst logo

snom-760De laatste tijd zit ik heel veel aan de telefoon voor mij werk. Het is de laatste tijd zo intensief dat ik last krijg van mijn nek, omdat ik de hoorn de hele tijd tussen mijn hoofd en schouder klem. Op een gegeven moment had ik er genoeg van en daarom heb ik aan mijn werkgever gevraagd of er een headset vaste telefoon aangeschaft kont worden. Mijn werkgever deed helemaal niet moeilijk en hij zei dat ik zelf op zoek mocht gaan naar de headset.

 

Bestellen

Voordat ik op mijn werkgever afstapte had ik natuurlijk al gekeken naar een headset voor de vaste telefoon en daarom wist ik al een beetje hoe duur het zou gaan zijn. Het budget dat mijn werkgever aan mij had gegeven was precies genoeg en daarom heb ik gelijk de headset voor vaste telefoon besteld

De headset werd binnen no time bij mij op het werk afgeleverd. Het was allemaal heel erg makkelijk aan te sluiten dankzij de duidelijke handleiding.

Het geluid van de headset is heel erg goed en ik heb nu gelukkig geen last meer van mijn nek tijdens het bellen met de klanten en bedrijven!