Dit is een aanrader om lekker in Nijmegen te gaan eten!

Dit is een aanrader om lekker in Nijmegen te gaan eten! Ik spreek in dit geval over Bistro Le Steak te Berg en Dal! Wij zijn hier namelijk van de week wezen eten. Eigenlijk was het niet eens de bedoeling om hier te eten, maar andere restaurants zaten vol of het was niet onze smaak om er te eten.

foto-interieur-bistro-le-steak-1200x3751-1024x320Smaakvol diner!

Wanneer je net pas in Nijmegen woont probeer je van alles uit qua restaurant, bar of café. Nu dat ik al vaker had gehoord dat je bij Bistro Le Steak goed kan eten wilde ik het zelf ook ervaren. Door mijn man mee te nemen naar dit restaurant hoopte ik er een gezellige avond van te maken. Om eerlijk te zeggen hadden wij niet gereserveerd, rond de klok van acht ging ik er vanuit dat er vast wel een tafel vrij is. Bij binnenkomst had ik mij dan ook verontschuldigd dat ik niet had gereserveerd en of er nog plek vrij was. Dit was geen enkel probleem waardoor we nog geen vijf minuten later de menukaart aan het bekijken zijn om vervolgens te bestellen. Mijn man heeft een heerlijke tournedos besteld en ik ben voor de verrukkelijke gamba’s gegaan. Al met al was het eten fantastisch!