De nieuwste olie opvangbak voor nieuwe functie

We hebben onlangs de nieuwste olie opvangbak binnen gekregen. Ik kan niet wachten om nu echt te gaan beginnen met mijn functie. Drie maanden geleden kreeg ik de uitnodiging om een andere functie te bekleden. Natuurlijk wilde ik dit! Stiekem was ik er al op voorbereid en sloofde ik mij de afgelopen jaren best wel uit om dit te bereiken. Moet je nagaan hoe goed dit voelt als het dan ook uiteindelijk gebeurt. De olie opvangbak is een onderdeel van het werk, ik moet er voor zorgen dat dit goed vervoerd wordt.

Denios

Dat is een flinke klus, want alles moet zeer netjes en goed gebeuren. Anders kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan en dat wil natuurlijk niemand! Ik heb een aantal nieuwe cursussen mogen volgen en ik weet precies wat er moet gebeuren. Of ik zenuwachtig ben? Misschien soms wel een beetje, maar het vertrouwen wat ik voel daaronder, wuift denk ik alles weg. Ik voel gewoon echt dat het goed komt. Er worden geen fouten gemaakt, want ik ben op alles voorbereid. Ook heb ik een fantastisch team, allemaal erg gemotiveerd en enthousiast, met zulke mensen wil je werken!