Bruin cafe Utrecht heel gezellig

Na het winkelen ben ik samen met mijn vrouw naar bruin café Utrecht geweest. Deze café heeft nog echt een ouderwetse stijl en neemt het personeel, van deze bruin café in Utrecht, echt de tijd voor jou. De naam van dit café is Café van Wegen en is een echte aanrader voor iedereen. Als jij in Utrecht ben zal ik als ik jullie was zeker een kijkje nemen bij deze onderneming. Ook hebben zij van dit bedrijf een heerlijke kaart met verschillende soorten borrelhapjes. Wat is nou heerlijke dan met een lekker glas wijn een heerlijke kaasplankje er bij te nemen.

bruin cafe Utrecht

De website is overzichtelijk

Omdat ik zo enthousiast ben over deze bruin cafe in Utrecht, ben ik thuis de website van Cafe van Wegen gaan kijken. Ik las op de website dat deze onderneming ook verschillende activiteiten organiseert. Zo heeft dit bedrijf een keer per maand een jazz middag. Maar ook een bockbier feest mag niet ontbreken bij dit cafe. Deze bockbier feest is in Oktober en wordt dan groot gepresenteerd. Wilt u een feestje geven? dan is dit ook mogelijk bij deze onderneming. Neem eens een kijkje op de website en jij kan de verschillende mogelijkheden zien.